AnaSayfa / Genel / Kahve falında babasının oynadığını görmek

Kahve falında babasının oynadığını görmek

Kahve falında babasının oynadığını görmek zor bir anda vereceği akıllıca bir karar sayesinde büyük bir zarara uğramaktan kurtulacağına, pek çok kişinin size imrenerek bakacağına, onunla ömrünün sonuna kadar ayrılmayacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yol göstereceğine, işlerin büyük kazanç sağlayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına rivayet eder.

Kahve falında babasının oynadığını gördüyseniz:

  • Şiddetle önem arz eden özel bir konu netlik kazanabilir.

Kahve falında babasının oynadığını görmek fal sahibinin elinin darlaşacağına, kazançlı bir işin başına geçirileceğine işarettir.

Kahve falında babasının kumar oynadığını görmek iyi huylarını, prensiplerini, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine delalettir.

Kahve falında kartopu oynadığını görmek yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, çok büyük ferahlık yaşayacağına ve kısa zaman içinde çok mutlu günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında erkeğin oynadığını görmek maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kafasının rahatlayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğinin oynadığını görmek insanlar arasındaki geçimin de çoğalacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çiftetelli oynadığını görmek yaşanan zor günlerin biteceğine, kudret ve hidayet sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında karnında bebeğin oynadığını görmek dolandırılacağına, kendisine bu süreç içinde maddi ve manevi açıdan destek veren, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine tabir olunur.

Kahve falında okey oynadığını görmek evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına, işlerinin yoluna gireceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir