AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağların yerinden oynadığını görmek

Kahve falında dağların yerinden oynadığını görmek

Kahve falında dağların yerinden oynadığını görmek elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok mutlu olacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, kötü yönde hareket edeceğine, başına bazı üzücü hadiseler gelse de büyük problemlerle karşılaşmayacağına, güvendiği ve inandığı kişiler nedeni ile çok pişman olup, kendisine kızacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, yolda birçok sorunla karşılaşmalarına rağmen sıkıntı yaşamadan atlatacaklarına ve işlerinin yolunda gitmesi ile büyük bir zenginliğe ve rahatlığa kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında dağların yerinden oynadığını gördüyseniz:

  • İnsani yardım kuruluşlarıyla veya gönüllü yardım işleriyle uğraşmanız aşk hayatınızı veya duygu dünyanızı da olumlu etkileyebilir.

Kahve falında dağların yerinden oynadığını görmek çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına, daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına inanılır.

Kahve falında dişlerinin yerinden oynadığını görmek ev sahibi olunacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına yorulur.

Kahve falında dişi yerinden çıkmak sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında vücudunun her yerinde sivilce görmek maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına delalet eder.

Kahve falında her yerinde sivilce görmek maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında kapıyı yerinden çıkarmak boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine alamet eder.

Kahve falında pazar yerinde gezmek sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, üzüleceğine, namusu ve onuru ile yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde para kazanacağına delalet eder.

Kahve falında avret yerinden kan geldiğini görmek kötü biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine, borç yüzünden uykuların kaçacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir