AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşlarla toplanmak

Kahve falında arkadaşlarla toplanmak

Kahve falında arkadaşlarla toplanmak her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, yakında kendisini çok iyi yerlere geleceğine ve sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, zararların günden güne artacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra maddi ve manevi olarak düze çıkacağına, hidayete erip huzuru bulacağına, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşlarla toplanmak gördüyseniz:

  • Her şeyi kafanızda tam olarak tasarlamadan başkalarıyla paylaşmamanızda fayda var.

Kahve falında eski arkadaşlarla toplanmak emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşınla top oynamak sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşlarla top oynamak kendisini çok rahatsız hissedeceğine, sohbetinin bozulacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşlarıyla top oynamak her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşlarla toplanmak işlerinin çok iyi gideceğine, büyük bir maddi refaha kavuşacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine alamet eder.

Kahve falında mavi renk top görmek rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına işaret eder.

Kahve falında başbakanla top oynamak yaşadığı zor günlerin biteceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ateşin etrafında toplanmak gereken sabrı göstereceğine, aile hayatı ile ilgili çok hayırlı ve güzel bir adım atılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir