AnaSayfa / Genel / Kahve falında ateşli top görmek

Kahve falında ateşli top görmek

Kahve falında ateşli top görmek ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına, güzel davetler alacağına, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına, kazancının azalacağına, eline geçen kazançla çok iyi işlere gireceğine, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine delalet eder.

Kahve falında ateşli top gördüyseniz:

  • Mantıksız tavırları olan kişilerden uzak durmalı, evinizi, ailenizi veya önemli ilişkilerinizi korumalısınız.

Kahve falında gökyüzünde ateş topları görmek elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ateşli top görmek eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında ateş toplarının düştüğünü görmek sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, yaşadığı çevreye aykırı gelecek şeyler yapmayacağına yorulur.

Kahve falında top ateşi görmek hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında erik toplayıp yemek bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında erkeklerle top oynamak yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine, bazı radikal kararlar alınacağına işarettir.

Kahve falında erik toplarken görmek çok istediği bir şeyin gerçekleşmeyeceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz top görmek bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine, bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir