AnaSayfa / Genel / Kahve falında tenis sahası görmek

Kahve falında tenis sahası görmek

Kahve falında tenis sahası görmek mutluluk gözyaşı dökeceğine, işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, kazancının çok daha fazla olacağına, istediği oranda da eğleneceğine, can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında tenis sahası gördüyseniz:

  • Yeni şeyler denemeniz eski bir arkadaşınızla tekrar bağlantı kurmanıza neden olabilir.

Kahve falında tenis sahası görmek maddi olarak çok büyük kaynaklara sahip olunacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine işarettir.

Kahve falında tenis kortu görmek sorunların kısa zamanda temizleneceğine, hayatına aydınlık ve güzel günlerin geleceğine delalettir.

Kahve falında tenis oynadığını görmek hayat boyu desteği olacağına, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tenis maçı izlemek belalı kişiler nedeniyle hayatının karışacağına, yoksulluğa tabir olunur.

Kahve falında masa tenisi görmek eline çok güzel fırsatların geçeceğine, çok mutlu günler geçireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında masa tenisi masası görmek sevdiklerine kavuşacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine tabir olunur.

Kahve falında tenis topu görmek bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına işaret eder.

Kahve falında tenis oynayanları görmek fal sahibinin hikmetli kimse olacağına, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir