AnaSayfa / Genel / Kahve falında oyulmuş taş görmek

Kahve falında oyulmuş taş görmek

Kahve falında oyulmuş taş görmek yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına, akabinde de acı çekerek vefat edeceğine, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, sıkıntılarının hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, sıkıntıların büyüyeceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında oyulmuş taş gördüyseniz:

  • Sizi maddi konularda ortak maceralara yönlendirmeye çalışan kişiler aklınızı karıştırabilir.

Kahve falında oyulmuş taş görmek yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında oynayan balık görmek kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, imkanlarının artacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına ve sevdiği kişilerden alacağı yardım ile işlerini çok hayırlı bir düzene oturtup kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında oynayan insan görmek büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına, bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına yorulur.

Kahve falında oynandığını görmek hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, bereketin ve verimin hâkim olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birini oynarken görmek zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine alamet eder.

Kahve falında gözleri oyulmak yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğini oynarken görmek saygısını toplayacağına, hayatınızın neşe dolacağına, güzelleşeceğine alamet eder.

Kahve falında kumar oynayan görmek bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir