AnaSayfa / Genel / Kahve falında pantolonluk kumaş görmek

Kahve falında pantolonluk kumaş görmek

Kahve falında pantolonluk kumaş görmek sorunların ve sıkıntıların biteceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, Allah katında günahlarının affolacağına, muradının gerçekleşeceğine, makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, gönül ilişkilerinizde mutluluğa ereceğinize , elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine delalet eder.

Kahve falında pantolonluk kumaş gördüyseniz:

  • Elinize beklenmedik paralar geçebilir ya da alacaklarınızı alabilirsiniz.

Kahve falında siyah kumaş pantolon giymek çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına ve bu haberler sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok güzel yerlere geleceğine, yıpranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz kumaş pantolon görmek parasız kalmaya, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pantolonluk kumaş görmek kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine, aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz kumaş pantolon giymek hayatında parasızlık, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, işyerinde ve hanede bolluk ve bereketin hâkim olacağına delalet eder.

Kahve falında kumaş pantolon giymek zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, halinin iyi olduğuna tabir olunur.

Kahve falında kumaş pantolon görmek yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine delalet eder.

Kahve falında siyah kumaş pantolon görmek işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elbise kumaşı görmek aile bireylerinin hiç birinin önemli bir sağlık sorunu yaşamayacaklarına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir