AnaSayfa / Genel / Kahve falında top ateşlemek

Kahve falında top ateşlemek

Kahve falında top ateşlemek yaptığı iyiliklerin karşılığını göreceğine, uzun bir zaman boyunca üzerinde düşüneceği bir proje sayesinde büyük başarılara imza atacağına, aile ve iş yaşantısıyla ilgili sıkıntılı bir sürecin başlayacağına, yaşam standartlarının artacağına, elinde bulunan imkânlara rağmen insanlara olan güveninin sarsılmasından ötürü iş hayatından uzunca bir süre uzak kalacağına ve kendisinin hiç bilmediği bir konuda bazı insanlar tarafından öne sürüleceğine, moralinin yükseleceğine, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine rivayet eder.

Kahve falında top ateşlemek gördüyseniz:

  • Gelirlerinizi, hayatınızı kazanma biçiminizi veya maddi durumunuzu ilgilendiren bazı konularda değişiklikler söz konusu olabilir.

Kahve falında top ateşlemek sevinç gözyaşları döküleceğine ve sağlık sorunları yaşayan bir akrabaya maddi ve manevi olarak yardımcı olunacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tabanca ateşlemek büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında silah ateşlemek kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, mallarının artacağına, şansının açılacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında silahı ateşlemek fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına, kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine yorulur.

Kahve falında top mermisi atmak başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, evin kasasına giren gelirin artacağına inanılır.

Kahve falında demir top görmek fal sahibinin uzun bir zamandan sonra derin ve rahat bir nefes alacağına, artık daha rahat, kolay ve güzel bir hayatı olacağına tabir olunur.

Kahve falında mor top görmek çok iyi yerlere geleceğine, yeni projelerin ve planların tutacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında ölmüş biriyle top oynamak sağlığının yerine geleceğine bunun da kendisine hayattan eskisi gibi zevk alma olanağı sunacağına, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir