AnaSayfa / Genel / Kahve falında silah ateşlemek

Kahve falında silah ateşlemek

Kahve falında silah ateşlemek maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, insanları hak yoluna çağıracağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, yöneticilik koltuğuna oturacağına, güzelliklerle dolacağına, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında silah ateşlemek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınıza karışan kişiler olabilir.

Kahve falında silah ateşlemek maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında silahı ateşlemek itibarın ve makamın yükseleceğine, tüm hayatının durma noktasına geleceğine inanılır.

Kahve falında tabanca ateşlemek hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında top ateşlemek parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, işlerinin sarpa saracağına işaret etmektedir.

Kahve falında camide silah görmek insanların ortaklıklarını bitirme kararı alacağına, hayallerine kavuşacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, yüzünün güleceğine delalettir.

Kahve falında silahla enseden vurulmak aradaki samimiyetin ve sıcaklığın ilerleyeceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadan silahla vurulmak kötü ve zor günler yaşayacağına, şansın ve kısmetin de açık olacağına yorulur.

Kahve falında yılan ve silah görmek miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, insanlar arasında iyi anılır olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir