AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahı ateşlemek

Kahve falında silahı ateşlemek

Kahve falında silahı ateşlemek sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, akabinde de acı çekerek vefat edeceğine, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında silahı ateşlemek gördüyseniz:

  • Bazı anlaşmalar, işler, düzenlemeler veya üzerinde uzlaşılmış konular değişim dönüşüm yaşıyor.

Kahve falında silahı ateşlemek günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine, konforunun yerinde olacağına yorulur.

Kahve falında silah ateşlemek çok zor bir yoldan geçeceğine, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine tabir olunur.

Kahve falında tabanca ateşlemek iş hayatında her zaman sıkıntılı günler geçireceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine delalettir.

Kahve falında top ateşlemek kazancının çok düşeceğine, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, yolunun açık olacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine delalet eder.

Kahve falında silahlı mafya görmek yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında silah atan birini görmek her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, şansının kendinden yana olacağına, her şeyin sarpa saracağına ve talihsizliklerin ardı arkasının kesilmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında keleş silahı görmek kişinin mutsuz ve üzgün olacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine inanılır.

Kahve falında silahli insan görmek canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir