AnaSayfa / Genel / Kahve falında tokat yiyerek uyanmak

Kahve falında tokat yiyerek uyanmak

Kahve falında tokat yiyerek uyanmak içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, sıkıntıların sona ereceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine, fal sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine yorumlandığı gibi, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine işarettir.

Kahve falında tokat yiyerek uyanmak gördüyseniz:

  • Şansınızı zorlamamalısınız.

Kahve falında tokat yiyerek uyanmak yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve işlerinin açılacağına tabir olunur.

Kahve falında ölen birine tokat atmak ilerleyeceğine, bilgi sahibi olacağına, atılan adımların ve ele geçen fırsatların pek kazanç getirmeyeceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşından tokat yemek sevineceğine, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine delalet eder.

Kahve falında ölü birinden tokat yemek ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, malının ve parasının da artacağına, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, zorlukların biteceğine rivayet eder.

Kahve falında birine tokat atmak kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine, sıkıntılardan kurtulmaya alamet eder.

Kahve falında ölmüş birine tokat atmak karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, fikirlerinin amacına ulaşacağına inanılır.

Kahve falında kendine tokat atmak kazancın gittikçe azalacağına, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasından tokat yemek onları gerektiği gibi değerlendiremeyeceğine, insanlar tarafından yüzüstü bırakılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir