AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşından tokat yemek

Kahve falında arkadaşından tokat yemek

Kahve falında arkadaşından tokat yemek işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte daha önce el atmaya cesaret edemeyeceği bazı büyük ve yorucu çalışmalara imza atacağına, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, yapılan çalışmaların zarar vereceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşından tokat yemek gördüyseniz:

  • İş hayatınıza veya başarılı olmak istediğiniz konulara özel yaşamınızı veya kişisel konuları karıştırmanız sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında arkadaşından tokat yemek var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına işarettir.

Kahve falında arkadaşına tokat atmak işlere karışan, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, sıkıntıların büyüyeceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşa tokat atmak sorunların çalışmaları baltalamayacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine ve hayırlı bir evlilik yapacağına alamet eder.

Kahve falında bir arkadaşına tokat atmak kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine yorulur.

Kahve falında patrondan tokat yemek güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına işaret eder.

Kahve falında ölen birinden tokat yemek o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına alamet eder.

Kahve falında tanımadığın birinden tokat yemek mesleğine dört elle sarılacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşinden tokat yemek yeterli kimse haline geleceğine, geleceğe dair planlar yapacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir