AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasından tokat yemek

Kahve falında başkasından tokat yemek

Kahve falında başkasından tokat yemek dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, koltuğunun yükseleceğine, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, rahatlığa ereceğine, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasından tokat yemek gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizden kişiler veya akrabalarınız sizi bazı konularda desteklemeyebilir ya da söylemek istediğiniz şeylerin anlamını dahi çıkartamayabilirler.

Kahve falında kadından tokat yemek dünya malı edineceğine ve daha rahat bir yaşama kavuşacağına, beklentilerine ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kardeşten tokat yemek başarılı işler sayesinde fal sahibinin her zaman daha çok ve daha az zahmet çekerek kazanacağına, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine delalet eder.

Kahve falında yüzüne tokat yemek evliliklerin bitme noktasına geleceğine, sorunların tatlıya bağlanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine tabir olunur.

Kahve falında başbakandan tokat yemek büyük başarılar kazanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, zevcesinin düşmanlığını kazanmaya rivayet etmektedir.

Kahve falında polisten tokat yemek geçim derdi çekeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin kişiden tokat yemek üzülüp hayattan elini eteğini çekeceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına işarettir.

Kahve falında tokat yemek günü birlik tatillere çıkacağına, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına yorulur.

Kahve falında kocasından tokat yemek aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, işleri yoluna koymak ve sorunlu durumu toparlamak için çok çaba göstereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir