AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendine tokat atmak

Kahve falında kendine tokat atmak

Kahve falında kendine tokat atmak rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, kirasını ve faturalarını ödeyemez duruma düşeceğine, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, iş konusunda da yüzünün gülmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendine tokat atmak gördüyseniz:

  • Rekabet veya mücadele gerektiren ortamlara girebilirsiniz.

Kahve falında gelinine tokat atmak maddi açıdan rahat edileceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşine tokat atmak başkalarına borç verecek hale kadar gelineceğine, dualarının karşılığını alacağına yorulur.

Kahve falında başkasına tokat atmak şansının ve kısmetinin açılacağına, sorunlarının çözüleceğine, bir sebeple zarar edeceğine ve çok üzüntü duyacağına rivayet eder.

Kahve falında kendine tokat atmak hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, zorlukların ve engellerin aşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında babaya tokat atmak yanına yeni insanlar alarak onlara bilgilerini aktaracağına, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında adama tokat atmak kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüze tokat atmak haksızlıklara maruz kalınacağına, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına ve ilişkisinin huzur içinde süreceğine delalettir.

Kahve falında başbakana tokat atmak iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine, sahip olduklarını başkaları ile de paylaşması sonucunda her zaman daha da bereketli bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir