AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah saç tokası görmek

Kahve falında siyah saç tokası görmek

Kahve falında siyah saç tokası görmek yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine ve el üstünde tutulacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, kafanın rahat olması sayesinde başka işlerle ilgilenileceğine, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah saç tokası gördüyseniz:

  • Bir plan ya da projenin içinde yer alabilmek için gerekenleri yapmalısınız.

Kahve falında siyah saç tokası görmek huzurlu hissedileceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına inanılır.

Kahve falında siyah lastik toka görmek eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine inanılır.

Kahve falında siyah toka takmak kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah toka görmek işlerin çok iyiye gideceğine, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine inanılır.

Kahve falında siyah tel toka görmek kişinin sevdikleri ile bol muhabbette olacağına, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine ve sıkıntıların atlatılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah toka almak problemlerini çözeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine yorulur.

Kahve falında saç fırçası ve toka görmek bir arkadaşa maddi açıdan destek olunacağına, toplumdaki prestijinin de sarsılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saç tokası görmek yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına, insanlar tarafından daha çok sevileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir