AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurdaleli toka görmek

Kahve falında kurdaleli toka görmek

Kahve falında kurdaleli toka görmek yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına, yüzün güleceğine ve böylece moral bulacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, zarar getirecek alışkanlıklardan uzak durulacağına, saygı göreceği gibi, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına delalettir.

Kahve falında kurdaleli toka gördüyseniz:

  • Bazı iş veya anlaşmaların sizi ruhen tatmin edip etmeyeceği konusunda endişeleriniz olabilir.

Kahve falında kurdaleli toka görmek hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, rahata ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında lastik toka görmek mutluluğunun büyüyeceğine, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine tabir olunur.

Kahve falında toka toplamak sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına tabir olunur.

Kahve falında tokanın kırıldığını görmek iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, kazancının artması ile malının ve rızkının da çoğalacağına yorulur.

Kahve falında fiyonklu toka görmek iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına yorulur.

Kahve falında kırmızı toka takmak iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna inanılır.

Kahve falında toka görmek bazı başka desteklere kavuşacağına, bir takım sorunlar çıkacağına ve kazancın düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çengelli toka görmek etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir