AnaSayfa / Genel / Kahve falında toka küpe görmek

Kahve falında toka küpe görmek

Kahve falında toka küpe görmek işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, tartışmaların sona ereceğine ve yardım isteyen kişilere yardımcı olunacağına, yaşamının sürprizlerle, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, muradına ereceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına, onlardan taraf hayır göreceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına alamet eder.

Kahve falında toka küpe gördüyseniz:

  • Araştırmaya veya öğrenmeye zaman ayırmanız gerekiyor.

Kahve falında küpe ve toka görmek kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, Allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında küpe toka görmek bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına delalet eder.

Kahve falında toka küpe görmek maddi açıdan zarar verecek ve sonrasında insanlar arasındaki saygınlığı zedeleyecek bir sorun yaşanacağına, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saç tokası toplamak sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine ve uzun yılardan beri hayal ettiği şeylere sabır ve azim göstererek yakın bir zaman içinde kavuşacağına, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz saç tokası görmek çok daha iyi başarılar kazanacağına, işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında kelebekli toka görmek asla dert yüzü görmeyeceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına işarettir.

Kahve falında taç toka takmak neşe ve sağlıkla geçeceğine, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında siyah toka takmak çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde fal sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir