AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz saç tokası görmek

Kahve falında beyaz saç tokası görmek

Kahve falında beyaz saç tokası görmek yaşadığı olayların kötü gideceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, el atılan işlerden başarı ve büyük bir şöhretle çıkılacağına, toplum içindeki yerin değerleneceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, yaşadığı sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz saç tokası gördüyseniz:

  • Abartılı tavırlar içine girmeniz veya bazı konularda hassaslaşmanız evde problemlere neden olabilir.

Kahve falında beyaz saç tokası görmek istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine, moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına inanılır.

Kahve falında saçına toka takmak icat yapacağına, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına inanılır.

Kahve falında saç tokası almak ihanet dolu bir işe girileceğine, yeni bir eve sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında mavi saç tokası görmek çok büyük çaba sarfedeceğine, arzularına ve emellerine kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında saç fırçası ve toka görmek dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine inanılır.

Kahve falında saçından toka çıkarmak bunlar yetmezmiş gibi bir de sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kendisini hiç olmadığı kadar kötü durumlara sürükleyip işlerini çok büyük sıkıntılara sokacağına işarettir.

Kahve falında saçtan toka çıkarmak sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, kayıplarını yerine koyması için uzun zamanlar geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saçında toka görmek karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, bu sayede daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir