AnaSayfa / Genel / Kahve falında toka istemek

Kahve falında toka istemek

Kahve falında toka istemek etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, büyük başarı kazanacağına, işlerinin aksayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, çok istenen bir şeye sahip olunacağına ve zorlukların aşılacağına, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, ister istemez başının belaya gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında toka istemek gördüyseniz:

  • Bazı işlerinize veya planlarınıza müdahale eden kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında toka istemek bütün borçlarını rahatça ödeyeceğine ve aile hayatında da iş hayatında da çok mutlu olacağına, tüm kalbi ile Allah’a döneceğine ve bu sayede dünya hayatında çok güzel olaylar ve insanlar ile tanışacağına alamet eder.

Kahve falında incili toka görmek böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine delalettir.

Kahve falında kopmuş toka görmek çok güzel günler geçirileceğine, çevresinin genişleyeceğine alamet eder.

Kahve falında saçtan toka çıkarmak anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, fedakârlıklar yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tokalaşıp öpmek yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında toka seçmek hastalıklara şifa bulunacağına, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına yorulur.

Kahve falında siyah saç tokası görmek ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına delalettir.

Kahve falında saça toka takmak büyük zorluklar geçireceğine, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir