AnaSayfa / Genel / Kahve falında toka hediye almak

Kahve falında toka hediye almak

Kahve falında toka hediye almak geçim kolaylığı yaşayacağına, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına ve eş, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, huzursuz ve mutsuz günlerin geride kalacağına, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, getirisinden daha fazla olacağına yorulur.

Kahve falında toka hediye almak gördüyseniz:

  • Dikkatli konuşmamanız durumunda yanlış yorumlanabilir, belirsizliklere neden olabilir veya önemli bir ilişkinize zarar verebilirsiniz.

Kahve falında hediye toka almak işlerinin yoluna gireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, yaşamda arzu ettiği ne varsa gerçek olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında toka hediye etmek tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saç tokası hediye almak çok istenen hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, tartışmalar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında toka hediye almak maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına tabir olunur.

Kahve falında ayakkabı tokası görmek sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kazancını iki kat arttıracağına, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında toka istemek zorlukların bu sayede aşılacağına, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah toka görmek bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine, istediği başarıyı göstereceğine delalet eder.

Kahve falında renkli saç tokaları görmek yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir