AnaSayfa / Genel / Kahve falında toka hediye etmek

Kahve falında toka hediye etmek

Kahve falında toka hediye etmek kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kredi çekileceğine, istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında toka hediye etmek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin yaptıkları veya söyledikleri sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında saç tokası hediye almak maddi açıdan ferahlamaya, hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza işaret etmektedir.

Kahve falında hediye toka almak büyük ve başarılı kişiler ile tanışılacağına, bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına inanılır.

Kahve falında toka hediye almak oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, elden çıkan malların geri kazanılacağına ve yaşanan eksikliklerin giderileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında toka hediye etmek ayrılanların kavuşacağına, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına delalet eder.

Kahve falında incili toka görmek eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına delalet eder.

Kahve falında turuncu toka görmek kişinin her yere yetişmekte zorlanacağına, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine alamet eder.

Kahve falında saç fırçası ve toka görmek ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine ve bu sayede başarılar kazanacağına, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına delalettir.

Kahve falında saçında toka görmek verilen emeklerin karşılığını bulacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir