AnaSayfa / Genel / Kahve falında tel toka almak

Kahve falında tel toka almak

Kahve falında tel toka almak girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına, kendisine olan güveninin artacağına, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, Kuran hafızı olmaya yorumlanan fal, kişinin ehli sünnete dikkat ettiğine ve hayatını İslami kurallara uygun yaşadığına, ailesine verdiği değeri her zaman gösterdiği gibi, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına işarettir.

Kahve falında tel toka almak gördüyseniz:

  • Yeni girişimlerde bulunabilir, bir süredir istediğiniz alanlarda harekete geçebilirsiniz.

Kahve falında tel toka takmak rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah tel toka görmek çok hayırlı işlere atılacağına, dertlerin ve sorunların aşılacağına tabir olunur.

Kahve falında tel toka almak kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, yeni yatırımlar yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saç tel toka takmak maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sevinçli haberler alınacağına, rızkının her geçen gün daha da artacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine delalettir.

Kahve falında tel toka çalmak sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, hayata karşı zayıf davranmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tel toka bulmak haksızlıklara uğramadan, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına delalettir.

Kahve falında tel toka toplamak yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine ve böylece kendince bir olgunlaşma yaşayacağına, fal sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine delalet eder.

Kahve falında tel toka görmek özel muamele göreceğine, ardından yapılacak hamleler ve atılacak adımlar sayesinde iş hayatında hiç olmadığı kadar büyük başarılara ulaşılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir