AnaSayfa / Genel / Kahve falında tokalar görmek

Kahve falında tokalar görmek

Kahve falında tokalar görmek alım ve harcama kolaylığının azalmayacağına, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, helal lokma yemesiyle beraber, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, çok başarılı adımlar atacağına, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tokalar gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı, ailenizi veya maddi konuları içeren başlıklar ön plana çıkabilir.

Kahve falında küpe ve toka görmek fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına bu yüzden kendisinin arka arkaya başarısızlıklar yaşayacağına ve elindekileri kaybedeceğine, iş hayatındaki yoğun sorumluluklar neden ile sağlığın bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi saç tokası görmek büyük bir ortaklığa gireceğine, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine inanılır.

Kahve falında toka taç görmek kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine rivayet eder.

Kahve falında rengarenk toka görmek hastalıkların kişiye uzak duracağına, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine tabir olunur.

Kahve falında toka hediye etmek üzücü, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, onlara uyarak ve inanarak çok zorda kalacağına inanılır.

Kahve falında küpe toka görmek yaptığı hatalardan ders alacağına, huzurlu günler görüleceğine inanılır.

Kahve falında siyah toka almak yaşayacağı güzel gelişmeler sayesinde mutlu olacağına, onun her zaman başında olacağına delalettir.

Kahve falında turuncu toka görmek sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir