AnaSayfa / Genel / Kahve falında toka vermek

Kahve falında toka vermek

Kahve falında toka vermek yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, torunlarına dahi yeteceğine, zarara gireceğine, üzüleceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine rivayet eder.

Kahve falında toka vermek gördüyseniz:

  • Ne istediğiniz göstermek için kelimelerden değil, hareketlerden faydalanmalısınız.

Kahve falında siyah tel toka görmek maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında toka kolye görmek aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, duyduğu endişenin iki kat artacağına alamet eder.

Kahve falında firkete toka görmek daha sonra mutlu bir birlikteliğe yol alacağına, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında rengarenk tokalar görmek fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, takdir toplayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saç tokası vermek maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, büyük bir zenginliğe ve hayırlı ve güzel şeylere kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında saçtan toka çıkarmak yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında turuncu toka görmek sektöründe rakip tanımayacak kadar güçlü hale geleceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürülmesi için gidilen yolda zor duruma düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında renkli saç tokası görmek sorunlu bir kişinin başa açtığı belanın tecrübeli bir kişiden alınacak yardımlar ve destek sayesinde haneden uzaklaştırılacağına, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir