AnaSayfa / Genel / Kahve falında tohum ekildiğini görmek

Kahve falında tohum ekildiğini görmek

Kahve falında tohum ekildiğini görmek seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine, çok büyük hayır duası alınacağına, yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, huzurunun artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tohum ekildiğini gördüyseniz:

  • Kendinizde yapacağınız değişiklikler iş arkadaşlarınızın veya meslektaşlarınızın saygısını kazanmanıza yardım edebilir.

Kahve falında tarlaya tohum ektiğini görmek sorunların büyük darbeler vuracağına, kazancının günden güne arttıracağına yorulur.

Kahve falında tohum ekildiğini görmek çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına, ailenin büyüyeceğine delalettir.

Kahve falında çiçek tohumu ektiğini görmek kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına yorulur.

Kahve falında tohum ektiğini görmek düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine inanılır.

Kahve falında tarlaya tohum ekildiğini görmek atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına ve başarısızlığa düşeceğine inanılır.

Kahve falında marul ektiğini görmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve hayırlara vesile olacağına, parasal sıkıntılarının sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında reyhan ektiğini görmek yeni bir hayata adım atılacağına, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında nohut ektiğini görmek aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine, çok büyük kazançlara sahip olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir