AnaSayfa / Genel / Kahve falında titreyerek uyanmak

Kahve falında titreyerek uyanmak

Kahve falında titreyerek uyanmak parasal olarak bir kriz yaşanacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, üstünlük elde edeceğine, anne ve babasının dualarını alarak sırtının yere gelmeyeceğine, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına, ileride çok zengin biri olacağına, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında titreyerek uyanmak gördüyseniz:

  • Belli bir ilişkinizde veya durumda emirler verme eğilimi gösterebilirsiniz.

Kahve falında titreyerek uyanmak dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve fal sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüyü titrerken görmek rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında titreyerek namaz kılmak çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birini titrerken görmek hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına alamet eder.

Kahve falında titreyen el görmek sağlığını geri kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatının güzelliklerle, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına delalet eder.

Kahve falında titreyerek ağlamak çalışarak ailesine maddi açıdan yardımda bulunacağına, kazancın artacağına delalettir.

Kahve falında sevgiliyi öperek uyandırmak rızkının genişleyeceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine yorulur.

Kahve falında abdest alırken uyanmak sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir