AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyü titrerken görmek

Kahve falında ölüyü titrerken görmek

Kahve falında ölüyü titrerken görmek düşüncelerini uygulama, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına, geleceğinin kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, müjdeli haberle geleceğine, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına ve ailesi ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında ölüyü titrerken gördüyseniz:

  • Sizin için iyi olmayan iş, alışkanlık veya ilişkileri bırakma kararı alabilirsiniz.

Kahve falında ölüyü titrerken görmek gözyaşı döküleceğine, saklı kalmış yeteneklerini keşfedeceğine işarettir.

Kahve falında birini titrerken görmek başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına ancak bir süre sonra bu söylediklerini gerçekleştirmekte zorlanacağına ve yeni işlere gireceğine işaret eder.

Kahve falında titreyerek namaz kılmak yarar sağlamayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında titreyen el görmek büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, rahata ve huzura kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında titreyerek uyanmak fal sahibinin kazancının artacağına, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine alamet eder.

Kahve falında titreyerek ağlamak özel yaşamında da beklenmedik iyi gelişmeler sayesinde yalnızlıktan kurtulacağına, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında ölünün siyah giydiğini görmek elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine delalettir.

Kahve falında ölü ayağı yıkamak atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir