AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini titrerken görmek

Kahve falında birini titrerken görmek

Kahve falında birini titrerken görmek makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, sonrasında ise beklenen iyi günlerin geleceğine, üst düzey çalışmalara imza atılacağına, işlerinde istediği bereketi, verimi ve başarıyı yakalayacağına, sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine ve uzun zamandan beri içinde bulunulan huzurlu ortamın yokolacağına, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birini titrerken gördüyseniz:

  • Mesleğinizin size sempatik gelmemesi ya da çevrenizdeki kişilerin baskısıyla pişmanlık yaşayabilirsiniz.

Kahve falında titreyerek uyanmak yaşadığı olayın boyutu hakkında bilgi sahibi olacağına, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında titreyen el görmek yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına, anne baba duaları sayesinde işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında titreyerek ağlamak aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine ve daha çok kazanç sağlayacağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine delalet eder.

Kahve falında titreyerek namaz kılmak dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, fal sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine işarettir.

Kahve falında birini titrerken görmek dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölüyü titrerken görmek kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, bu sayede sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir