AnaSayfa / Genel / Kahve falında titreyerek ağlamak

Kahve falında titreyerek ağlamak

Kahve falında titreyerek ağlamak uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına, moral bulacağına, yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, insanlarla uyumunun artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine delalet eder.

Kahve falında titreyerek ağlamak gördüyseniz:

  • Politik davranmaya çalışmalısınız.

Kahve falında titreyerek ağlamak çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, bu güzel gelişmeler sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine yorulur.

Kahve falında ölüyü titrerken görmek gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında titreyerek namaz kılmak zararların günden güne artacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında titreyerek uyanmak sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına, bekar ise evleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birini titrerken görmek atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında titreyen el görmek ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, maddi anlamda bir anda statü atlayacağına işaret eder.

Kahve falında karanlıkta ağlamak yaptığı hatalardan ötürü uzun zamandan beri devam eden bir borcunu ödeyemeyeceğine ve üzüntü duyacağına, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına rivayet eder.

Kahve falında ölen biriyle ağlamak kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, işinin gücünün rast gideceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir