AnaSayfa / Genel / Kahve falında titreyen el görmek

Kahve falında titreyen el görmek

Kahve falında titreyen el görmek iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına ve bütün zorlamalara rağmen bir türlü istenen kadar iyi bir hale gelmeyeceğine, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, yakın zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında titreyen el gördüyseniz:

  • Kendini tekrarlayan işler veya monoton hayat, yakında kendini göstermeye başlayacak gelişmelerle birlikte tamamen değişmeye başlıyor.

Kahve falında titreyen el görmek iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında titreyerek ağlamak çok büyük zorluklar ve sıkıntılar çekse bile bu kişi düzelene ve yatağından kalkana kadar bu kişiye yardım etmeye devam edeceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölüyü titrerken görmek yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, gereksiz yere bazı tartışmaların odağında kalınacağına işarettir.

Kahve falında titreyerek namaz kılmak bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına, borçlarınızın canınızı sıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birini titrerken görmek hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına işaret eder.

Kahve falında titreyerek uyanmak hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine ve son zamanlarda adından sıkça söz ettiren biri olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının elinde valiz görmek sevdiği kişilerden aldığı destek ve yardımla da amacına ulaşacağına, dürüst ve namuslu bir insan olduğu halde üzerine atılan bu yalan yüzünden insanların güvenini büyük oranda kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında el ameliyatı olmak geçici olarak rahatsızlanacağına, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir