AnaSayfa / Genel / Kahve falında titreyerek namaz kılmak

Kahve falında titreyerek namaz kılmak

Kahve falında titreyerek namaz kılmak maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, farklı kişilerle tanışacağına, ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya, manevi anlamda da istediği huzuru yakalayacağına, kendini bunu başaracağına, iş hayatında yeni bir dönem açılacağına, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, sevineceğine, beklediklerini duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında titreyerek namaz kılmak gördüyseniz:

  • Ardından ne yapılması gerekiyorsa karar alabilirsiniz.

Kahve falında titreyerek namaz kılmak sürekli dua alarak yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında titreyerek uyanmak yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına, içinin ferahlayacağına rivayet eder.

Kahve falında birini titrerken görmek kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine, hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölüyü titrerken görmek hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına, elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında titreyen el görmek iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, dedikoduya rivayet eder.

Kahve falında titreyerek ağlamak doğruluktan ayrılmayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine rivayet eder.

Kahve falında köprüde namaz kılmak bir sebeple bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında su içinde namaz kılmak para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir