AnaSayfa / Genel / Kahve falında tırnaktan oje çıkarmak

Kahve falında tırnaktan oje çıkarmak

Kahve falında tırnaktan oje çıkarmak sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, doğru yolu bulacağına, çözümlere kavuşacağına, rahata ereceğine, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, çok başarılı işlere imza atacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, şeytana uyacağına, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında tırnaktan oje çıkarmak gördüyseniz:

  • Olaylardan etkileşim süreciniz ise oldukça kısa bunu daha çok açmalısınız.

Kahve falında tırnaktan oje çıkarmak yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında tırnaktaki ojeyi silmek hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tırnağa mavi oje sürmek bir şirketler zincirine sahip olunacağına, işlerine de bereketin ve verimin hâsıl olacağına delalet eder.

Kahve falında tırnaklarına oje sürmek tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, hayırlı yollara gireceğine işarettir.

Kahve falında tırnakta beyaz oje görmek sevineceğine, adeta havalara uçacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına alamet eder.

Kahve falında tırnakta oje görmek aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, icat yapacağına alamet eder.

Kahve falında ayak tırnaklarına oje görmek mal varlığını ve parasını çoğaltacağına, stresli günler yaşaması yüzünden de moralsiz olacağına tabir olunur.

Kahve falında tırnaklara oje sürmek hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına, anne babanın birbirine düşeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir