AnaSayfa / Genel / Kahve falında tırnakta oje görmek

Kahve falında tırnakta oje görmek

Kahve falında tırnakta oje görmek dönüşünde iş anlamında da yeni girişimlerde bulunacağına, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve uzun bir süre kimsenin kendine gelemeyeceğine, kişinin yaşamının değişeceğine, bir anda atılıma geçeceğine, hayattan beklediklerini de er ya da geç elde edeceğine, yakında gerçekleşecek bir gönül ilişkisine, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında tırnakta oje gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız da renklenebilir.

Kahve falında tırnağında oje görmek çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ojeli erkek tırnağı görmek ele geçen parada artış olacağına, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tırnağa mavi oje sürmek sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil ojeli tırnak görmek rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine ve hayırlı ve iyi bir kısmet ile çok güzel ve mutlu bir beraberliğe başlanıp çok ilham verici bir sevgi ve huzur içinde yaşanacağına, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayak tırnaklarında oje görmek uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına delalettir.

Kahve falında tırnaklara oje görmek fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine ve kırgınlıkların unutulacağına, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında tırnağını ojeli görmek yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına, takdir edilen kişi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayak tırnaklarına oje sürmek çok iyi mevkilere geleceğine, onlar sayesinde moral bulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir