AnaSayfa / Genel / Kahve falında tırnakta beyaz oje görmek

Kahve falında tırnakta beyaz oje görmek

Kahve falında tırnakta beyaz oje görmek uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece falı kapatan kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine, ilişkinizin evliliğe doğru gidececeğine, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, uzun yıllar yaşayacağına, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, yüksek moralli olacağına, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına işarettir.

Kahve falında tırnakta beyaz oje gördüyseniz:

  • Ailenizden birisinin ya da bir yakınınızın sizden sürpriz talepleri olabilir veya bazı hareketlerine şaşırabilirsiniz.

Kahve falında tırnağa beyaz oje sürmek rütbesinin artacağına, kendisini iyi hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tırnakta beyaz oje görmek beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, fal sahibinin eğlenceli günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında tırnakta siyah oje görmek hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tırnakları ojeli erkek görmek kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına tabir olunur.

Kahve falında ayak tırnaklarında oje görmek bir üniversitede hoca olunacağına, işinin başından ayrılmayacağına, kariyer edineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tırnaklara oje sürmek işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, vatana millete ve ailesine hayırlı bir çocuğa sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında tırnağa pembe oje sürmek ilerleyeceğine ve kalkınacağına, çok güzel haberler ile dönüleceğine işarettir.

Kahve falında tırnaklarını kırmızı ojeli görmek ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir