AnaSayfa / Genel / Kahve falında tırnaktan kan aktığını görmek

Kahve falında tırnaktan kan aktığını görmek

Kahve falında tırnaktan kan aktığını görmek uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, büyük atılımlar yapılacağına, çocuklar gibi şen olacağına, kişinin hedeflerine yakınlaşmak için girişimde bulunacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, sıkıntılarının biteceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tırnaktan kan aktığını gördüyseniz:

  • Kendiniz gibi veya kendi istediğiniz şekilde davranmanız nedeniyle eleştirilebilirsiniz.

Kahve falında tırnaktan kan aktığını görmek mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına alamet eder.

Kahve falında bileğinden kan aktığını görmek ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, kişiliğiyle de dikkat çekeceğine alamet eder.

Kahve falında sırtından kan aktığını görmek işlerinin düzene gireceğine, yeni siparişler alacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasından kan aktığını görmek kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gözünden kan aktığını görmek başkalarına rehberlik etme fırsatı bulacağına, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında vücuttan kan aktığını görmek güçlükle elde edilecek başarı, insanlara karşılıksız yardımlarda bulunarak onların dualarını alacağına işaret eder.

Kahve falında parmağından kan aktığını görmek çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında göğsünden kan aktığını görmek çok hatalı çalışmalara gireceğine, işte başarılı adımlar atılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir