AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmağından kan aktığını görmek

Kahve falında parmağından kan aktığını görmek

Kahve falında parmağından kan aktığını görmek kötü alışkanlıklarından arınacağına, falı kapatan kişinin bu duruma hazırlıksız olarak yakalanıp, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, bolluk getirecek bir döneme girileceğine, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, yeni bir iş almaya ya da girişimde bulunulacağına, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, rahatlık ve ferahlık bulacağına, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında parmağından kan aktığını gördüyseniz:

  • Dış etkenlere takılmamalısınız.

Kahve falında parmaktan kan aktığını görmek kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, kendini dinine daha fazla vereceğine işaret eder.

Kahve falında parmağında kan aktığını görmek aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine, yaşamının takdir belgeleri ve ödüllerle dolacağına yorulur.

Kahve falında parmağından kan aktığını görmek çok büyük maddi ve manevi sorunlar yaşayacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında elinden kan aktığını görmek bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine inanılır.

Kahve falında bedeninden kan aktığını görmek daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, iyiye ve güzel olana ulaşacağına yorulur.

Kahve falında burnundan kan akmasını görmek büyük işlerin ortaya konulacağına, insanlara karşı güveninin sarsılacağına delalettir.

Kahve falında elinden kan akmasını görmek eşsiz ve güzel duyguların kendisine hediye edileceğine, herkesten ileriye gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında göğsünden kan aktığını görmek büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir