AnaSayfa / Genel / Kahve falında tırnakta siyah oje görmek

Kahve falında tırnakta siyah oje görmek

Kahve falında tırnakta siyah oje görmek bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, insanlarla karşı karşıya geleceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, teklifi kabul etmesi sayesinde havalara uçulacağına, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, duygularını açığa vuracağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına, maddi olarak zorlansa da yavaş yavaş her şeyi yoluna koyacağına tabir olunur.

Kahve falında tırnakta siyah oje gördüyseniz:

  • Ani patlamalar yolunda giden ilişkilerinize zarar verebilir.

Kahve falında siyah ojeli tırnak görmek kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tırnağa siyah oje sürmek büyük aşamalar kaydedeceğine, yanlış giden işlerin düzeltileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tırnağa siyah oje görmek yarar sağlamayacağına, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine delalet eder.

Kahve falında tırnakta siyah oje görmek karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine inanılır.

Kahve falında tırnağa beyaz oje sürmek ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına alamet eder.

Kahve falında tırnaklara kırmızı oje sürmek ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine ve yaşamsal ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayarak rahatça yaşayacağına, yeni bir sayfa açmak için var olan hayatını tamamen değiştiren fal sahibinin, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine inanılır.

Kahve falında ojeli tırnak görmek aile işlerinin başına geçeceğine ve hem ev, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, rakiplerinin üzüleceğine işarettir.

Kahve falında tırnağına oje sürdüğünü görmek yol göstereceğine, çok büyük zararlara uğrayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir