AnaSayfa / Genel / Kahve falında tırnağına oje sürdüğünü görmek

Kahve falında tırnağına oje sürdüğünü görmek

Kahve falında tırnağına oje sürdüğünü görmek zor da olsa bazı kararlar vereceğine, verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, işini layığı ile yerine getireceğine, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, malında zulüm meydana gelmesine, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine bundan sonra mutluluğunun, huzurunun, işinin, kazancının, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, hayırlı, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına delalettir.

Kahve falında tırnağına oje sürdüğünü gördüyseniz:

  • Altından kalkamayacağınız görevlere talip olmamalı veya sözler vermemelisiniz.

Kahve falında tırnağına oje sürdüğünü görmek ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının oje sürdüğünü görmek maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında birinin oje sürdüğünü görmek yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında erkeğin oje sürdüğünü görmek kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına delalet eder.

Kahve falında oje sürdüğünü görmek huzurlu ve mutluluk verici bir birliktelik yaşanacağına, kendisine ticaret ve meslek hayatında akıl danışılacak ustalığa ve uzmanlığa erişeceğine delalettir.

Kahve falında kırmızı oje sürdürmek toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına işaret eder.

Kahve falında ayağına oje sürdüğünü görmek fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine, bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz oje sürdüğünü görmek hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir