AnaSayfa / Genel / Kahve falında ojeli tırnak görmek

Kahve falında ojeli tırnak görmek

Kahve falında ojeli tırnak görmek disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, hedeflerini ve amaçlarını yerine getireceğine, hata ve günah işlemekten uzak duracağına, bereketin ve verimin olacağına, işiyle nam salacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ojeli tırnak gördüyseniz:

  • Size yardımcı olmak isteyen veya sadece öyle görünen birisi gerçekte engelleyici olabilir.

Kahve falında tırnaklarını ojeli görmek anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, rahatının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında ayak tırnaklarında oje görmek büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tırnağına oje görmek deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine rivayet eder.

Kahve falında pembe ojeli tırnak görmek yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, özellikle günahtan uzak durmak konusunda dirayet göstererek, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine rivayet eder.

Kahve falında tırnaktan oje çıkarmak iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tırnağa beyaz oje sürmek ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine delalettir.

Kahve falında tırnağa siyah oje sürmek işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kendisiyle övüneceğine ve aynı zamanda kendisine gücünü ispat etmiş olacağına yorulur.

Kahve falında tırnakta kırmızı oje görmek birikimlerine büyük zarar  geleceğine, daha büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir