AnaSayfa / Genel / Kahve falında tırnağa siyah oje görmek

Kahve falında tırnağa siyah oje görmek

Kahve falında tırnağa siyah oje görmek sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine, çok mutlu olacağı günler geçireceğine, varolan sorunlarının sona ereceğine, onlara değer vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tırnağa siyah oje gördüyseniz:

  • Mutlaka halledilmesi gereken konularda size yardımı dokunabilecek kişilerle bağlantı kurabilir veya yardımı olabilecek yollara başvurabilirsiniz.

Kahve falında tırnağa siyah oje görmek eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tırnakta siyah oje görmek bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına işarettir.

Kahve falında siyah ojeli tırnak görmek yoklukları ve hastalıkları unutacağına, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tırnağa siyah oje sürmek ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kindar olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tırnağa beyaz oje sürmek ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine, kazancın günden güne daha da artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tırnaklarına oje sürmek içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, bu yüzden büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, dinamik ve neşeli duruma geleceğine işarettir.

Kahve falında tırnakta oje görmek dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tırnağa mavi oje sürmek büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir