AnaSayfa / Genel / Kahve falında tüylerinin uzadığını görmek

Kahve falında tüylerinin uzadığını görmek

Kahve falında tüylerinin uzadığını görmek kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, bu durumlardan kurtulmak için çok sevdiği ve değer verdiği kişilerden destek isteyeceğine, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine ve bu kişinin bundan sonra daha kötü bir duruma düşmesine ve istenmeyen şeyler yapmasına engel olacak bu yardımların ileride çok işe yarayacağına, sıkıntı ve üzüntülerini geride bırakacağına, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, attığı her adımı düşüneceğine rivayet eder.

Kahve falında tüylerinin uzadığını gördüyseniz:

  • Paranızı nasıl daha yararlı işler için harcayabileceğinize odaklanmalısınız.

Kahve falında bacak tüylerinin uzadığını görmek güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, kazancının da hiç eksilmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tüylerinin uzadığını görmek yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, küslüklerin sona erip, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine işaret eder.

Kahve falında kaşı uzamak kötü noktalara geleceğine, eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşının boyunun uzadığını görmek yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına işaret eder.

Kahve falında burun uzadığını görmek büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin sakalının uzadığını görmek büyük ve önemli bir kimse olacağına, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine işaret eder.

Kahve falında saç ve sakalın uzadığını görmek eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına, eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ömrünün uzadığını görmek yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, sıkıntılarının son bulacağına ve çok daha rahat bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir