AnaSayfa / Genel / Kahve falında tırnaklarının kısa olduğunu görmek

Kahve falında tırnaklarının kısa olduğunu görmek

Kahve falında tırnaklarının kısa olduğunu görmek geçim sorunuyla karşılaşacağına, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, meselelere olabildiğince nesnel yaklaşılacağına, borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına, gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında tırnaklarının kısa olduğunu gördüyseniz:

  • Ne başarmak istediğinizi gözden geçirmeniz gerekiyor.

Kahve falında kısa tırnak kesmek uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında kısa tırnak görmek sözlerinden çıkmayacağına, onun mutlu olmasına vesile olacağına tabir olunur.

Kahve falında tırnaklarının kısa olduğunu görmek çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine tabir olunur.

Kahve falında tırnaklarını kısa görmek çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında tırnak kısaltmak bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine inanılır.

Kahve falında tırnakları kısa görmek ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan fal sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında kısa boylu birini görmek makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine yorulur.

Kahve falında eşinin boyunu kısa görmek büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına, yol kat edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir