AnaSayfa / Genel / Kahve falında kısa tırnak görmek

Kahve falında kısa tırnak görmek

Kahve falında kısa tırnak görmek süzüleceğine, ağlayacağına, mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, takdir görecek pek çok iş yapacağına, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine tabir olunur.

Kahve falında kısa tırnak gördüyseniz:

  • Belli bir planınızın sonunda yürümeye başladığını ya da almak istediğiniz bir randevunun ufukta belirdiğini görebilirsiniz.

Kahve falında kısa tırnak kesmek küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına inanılır.

Kahve falında tırnakları kısa görmek yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine rivayet eder.

Kahve falında kısa tırnak görmek rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında tırnaklarını kısa görmek uzunca bir zaman çektiği sıkıntılardan ötürü uğradığı zararı kapatacağına, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tırnaklarının kısa olduğunu görmek kafa olarak daha rahat edileceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına, elinin bollaşacağına, rızkının da genişleyeceğine alamet eder.

Kahve falında tırnak kısaltmak bir arkadaşa maddi açıdan destek olunacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kısa bacak görmek kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bacağını kısa görmek sevinçli haberler alınacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın Allah yolunda harcanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir