AnaSayfa / Genel / Kahve falında tırnak kısaltmak

Kahve falında tırnak kısaltmak

Kahve falında tırnak kısaltmak kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, garanti olacak makama oturacağına, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile falı kapatan kişinin kendisini başka işlere vereceğine ancak hiçbir şekilde verimli olamayacağına, verimli işlere gireceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tırnak kısaltmak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kimseler gösterdiğiniz kadarını ortaya koymanızı bekliyorlar.

Kahve falında kısa tırnak kesmek güzelleşeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tırnak kısaltmak atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında tırnaklarını kısa görmek sıkıntılarının artacağına, anne babayla tatsızlık yaşanacağına delalettir.

Kahve falında tırnakları kısa görmek sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tırnaklarının kısa olduğunu görmek girdiği projelerden zararla çıkacağına, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine delalet eder.

Kahve falında kısa tırnak görmek rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, evine haciz geleceğine işarettir.

Kahve falında siyah kısa saç görmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kadını kısa saçlı görmek sevinçten adeta havalara uçacağına, kurtuluş yollarına ulaşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir