AnaSayfa / Genel / Kahve falında tırnakları kesmek

Kahve falında tırnakları kesmek

Kahve falında tırnakları kesmek çevresinde yaşanan ve kendisinin o ana kadar farkında olmadığı bir takım şeylerin ayyuka çıkacağına, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, çok büyük yenilikler yapacağına, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, evliyse çocuk sahibi olacağına, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, masa başı bir işe gireceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına alamet eder.

Kahve falında tırnakları kesmek gördüyseniz:

  • Astrolojik açılar oldukça gergin, soğuk duş etkisi yaratan durumlar, gergin ortamlar, gergin kişiler, zorlayıcı gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında bıçakla tırnak kesmek ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine, eskisi gibi birlik, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında saç ve tırnak kesmek çok üst mevkilere geleceğine, dolayısıyla da imkanlarının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir çocuğun tırnağını kesmek iş konusunda değişiklikler yapılacağına, kazançlı bir çalışmaya ortak olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tırnağı derin kesmek aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına delalettir.

Kahve falında ayak baş parmağının tırnağını kesmek sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasını tırnağını kesmek zorlukların bu sayede aşılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına yorulur.

Kahve falında tırnaklarını dipten kesmek gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına işarettir.

Kahve falında sevgilinin tırnağını kesmek düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir