AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün içki içtiğini görmek

Kahve falında ölünün içki içtiğini görmek

Kahve falında ölünün içki içtiğini görmek maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, ailesini de yanına alarak üzerindeki stresi atacağına, başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, istemeden de olsa ailesi ve çok sevdiği arkadaşları ile arasının açılacağına, aile içinde huzurunun yerinde olacağına yorulur.

Kahve falında ölünün içki içtiğini gördüyseniz:

  • Bazı konularda taleplerde bulunmanız gerekiyorsa çekinmeyin.

Kahve falında ölünün içki içtiğini görmek uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına, hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü birini içki içerken görmek haneye bolluk ve berekete dolacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölüyü içki içerken görmek zahmetli işlerin kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, sorunların biteceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına işarettir.

Kahve falında içki içmemek kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşini içki içerken görmek zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, çalıştığına değeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında eşinin içki içtiğini görmek sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kardeşinin içki içtiğini görmek sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başka birinin içki içtiğini görmek eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, dünyada helal mal yemeye ve helal kazanca delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir