AnaSayfa / Genel / Kahve falında yön göstermek

Kahve falında yön göstermek

Kahve falında yön göstermek epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, çok büyük sorunların altından büyük bir başarı kazanarak çıkacağına, işlerin aksayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, makam ve rütbe edineceğine, hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine yorulur.

Kahve falında yön göstermek gördüyseniz:

  • Sonunda rahatlayacağınız bir sıkıntıdan geçeceksiniz.

Kahve falında yön göstermek işinden ve parasından olacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine inanılır.

Kahve falında ölüye yol göstermek çok büyük kazanımlar elde edileceğine, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birine ev göstermek çalışmaları ile takdir toplayacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine, günahlarından tövbe etmeye rivayet etmektedir.

Kahve falında kıçını göstermek değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, sorunlarını aşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine rivayet eder.

Kahve falında kimlik göstermek kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, kendisinin de eline geçecek bu eşsiz fırsatları en doğru şekilde kullanmasını bileceğine alamet eder.

Kahve falında ev göstermek büyük bir tartışma yaşayacağına, bu tartışmadan ötürü çok zarar edeceğine, planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında el göstermek yapılan işlerin hayırlı sonuçlar getireceğine, eline geçen kazançla yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine işaret eder.

Kahve falında dişlerini göstermek bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, önünün açık olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir