AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuran göstermek

Kahve falında kuran göstermek

Kahve falında kuran göstermek karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, gülmekten yana bolca nasipleneceğine, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, yeni başlangıçların yapılacağına, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, işlerinin rast gideceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuran göstermek gördüyseniz:

  • Mükemmellik arayışı zaferle sonuçlanabilir.

Kahve falında kuran göstermek istemediği halde borçlanacağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında ellerini göstermek bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, işinde başarılı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında silah göstermek onlarla birlikte hareket edeceğine, bu sayede rahatlığa, kolaylığa, rızka, kazanca, hayra, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine delalettir.

Kahve falında kıyafet göstermek çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, kendisine hayırlı kapıların açılacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine rivayet eder.

Kahve falında birine yol göstermek sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, işlerin yavaşlayacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, rızkının artacağına rivayet eder.

Kahve falında birine kıbleyi göstermek maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, işyerinde ve hanede bolluk ve bereketin hâkim olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayak göstermek işindeki bereketin de çoğalacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında göğsünü göstermek fal sahibinin hayatının en güzel günlerini yaşayacağına, çabalarının boşa çıkacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir