AnaSayfa / Genel / Kahve falında çukurdan cıkmak

Kahve falında çukurdan cıkmak

Kahve falında çukurdan cıkmak buna rağmen kazanç getireceğine, her zaman fal sahibinin daha büyük bir avantaj sahibi olayacağına, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çukurdan cıkmak gördüyseniz:

  • Karşılaştığınız ya da kişileri sempatikliğiniz veya çekiciliğinizle etkileyebilirsiniz.

Kahve falında çukurdan cıkmak kazancın daha da artacağına, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına işaret eder.

Kahve falında cığ düşmesi görmek bundan büyük kazanımlar elde edeceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına işaret eder.

Kahve falında merdivenden cıkamamak ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında astral seyahate cıkmak hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, ruhani önderlik yapacağına delalettir.

Kahve falında yangın cıkmak sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında dağa cıktığını görmek sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dağın tepesine cıkmak çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine delalet eder.

Kahve falında kapıdan cıkmak elindekilerinin kıymetini de çok daha iyi bileceğine, alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir