AnaSayfa / Genel / Kahve falında tırnağını temizlemek

Kahve falında tırnağını temizlemek

Kahve falında tırnağını temizlemek endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, birçok firmadan iş teklifi geleceğine, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, böylece parasal olarak iyi bir duruma gelineceğine, mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına alamet eder.

Kahve falında tırnağını temizlemek gördüyseniz:

  • Akla sığmayan veya sağlıklı görünmeyen koşullar, kurallar, zamanlamalar veya düzenlemeler konusunda size bazı sözler verdirmeye ya da imzalar attırmaya çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında tırnak temizlemek zarar edeceği bir döneme gireceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına inanılır.

Kahve falında tırnak arasını temizlemek beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine işarettir.

Kahve falında tırnak içini temizlemek dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine, insanlarla arasının iyi olacağına ve tatlı dili sayesinde muhabbetinin hiç eksilmeyeceğine delalettir.

Kahve falında tırnakları temizlemek hasret çekileceğine, çok kazançlı yatırımlara gireceğine inanılır.

Kahve falında tırnaklarını temizlemek sorunların gittikçe içinde çıkılmaz bir hal alacağına, insanlardan uzak bir yerde içinde bulunduğu hayat ve yapmak istediği şeyler hakkında uzun uzun düşüneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tırnak kiri temizlemek ilişkiye huzurun geleceğine, zenginlik elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında tırnak pisliğini temizlemek oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, acısı olan ya da borcundan dolayı sıkıntı çeken bir kimseye yardım ederek büyük bir sevap işleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında tırnağını temizlemek sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, sadece maddi olarak çökmekle kalmayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir